Toerisme : een prachtige regio, schitterende landschappen, een zeer mooie geschiedenis

In Cathare-landen , aan 5 kilometers van de Middeleeuwse Stad van Carcassone en 2 kilometers van Canal du Midi , plaatsen die aan het werelderfdeel van Unesco worden ingedeeld , wacht de "Camping Le Malolya" u.

De Cathares-Kastelen , de abdijen , de grotten , de wijngaard , de goede tafels , de dennen en de cicades doen van dit land een te ontdekken paradijs . Amateur van vakantie in volle vrijheid , vredige of actieve vakantie , komt u zult Aude houden , Cathare-landen.

De plaats : www.camping-carcassonne.com

Talrijke trajecten om het Carcassonnais Land te ontdekken bieden aan de amateurs van aard in schitterend opzicht over het departement van Aude en zijn dorpen belast met geschiedenis aan.

Aan omstreken

L'Abbaye de Lagrasse = De Abdij van Lagrasse

Geplaatst temidden van het massief van Corbières tussen Carcassone westwaarts en Narbonne oostelijk , presenteert dit monument een dat catalogus van architectuur verbaast , vanaf het tijdperk préromane tot 18 ème eeuw.

L'Abbaye de St Hilaire = De Abdij van Saint Hilaire

Geinstalleerd in de vallei van du Lauquet , het werd gesticht aan het eind van 8 e eeuw . De traditie is dat de houder van het sprankelende muscaatwijnen de Limoux of in de 16 e eeuw , de monniken een mousserende wijn die weet een wereldwijde de reputatie.

Caunes-Minervois

Ligt aan de voet van de black Mountain, Caunes-Minervois is een dorpin de historische en culturele erfgoed zeer rijk.

Limoux

Limoux is een land van ontvangst voor toeristen, bekend om haar gastronomie en haar muscaatwijnen, het carnaval, de musea, de bloemen en de Rugby tot dertien.

Minerve

Het dorp van Minerve wordt in Hérault, temidden van de wijngaard geplaatst, die op een kaap hoog wordt gezeten. Deze plaats Cathare is een van de mooiste dorpen van Frankrijk.

Castelnaudary

Het is de stad van cassoulet waar van het feest elk jaar in augustus wordt gevierd.

De reusachtige afgrond van Cabrespine

Eveneens genoemd de balkonnen van de duivel, u stelt een tocht in het uitgebreidste ondergrondse netwerk van Aude voor, het is één van de grootste grotten van het werelderfdeel.

Grot van Limousis

Het is de grootste ingerichte grot van Aude . Zij bestaat uit 8 zalen en een opeenvolging van barrière stalagmitiques.

Molen aan de papier

Van de kuip aan de droger :

  • geschiedenis
  • ontdekking
  • demonstratie

Aan het einde van het bezoek, klein en groot hun blad van papier zullen vervaardigen.

Kastelen van Lastours

Een uitgebreide archeologische plaats en een uitzonderlijk architecturaal geheel gelegen op 300m van hoogte die trots de koers van Orbiel en de stroom van Grésilhou beheerst.

Canal du Midi (de werken van kunst)

Alzeau

Het is het voedingspunt van het Kanaal het hoogst

Carcassonne

Het Aquaduct van Fresquel is een brug Kanaal van drie bogen die de bijzonderheid heeft om het kanaal en een weg samen te ontvangen.

Bekken van Lampy

Deze twee kunstmatige bekkens werden door Riquet gegraven om Canal du Midi te voeden vervolgens het kanaal van Robine. Mooie paden maken het mogelijk om de domeinbossen van Ramondens en Loubatière te doorlopen.

Redorte

Het épanchoir van het Dubbele Geld dat door Vauban wordt ontworpen.De trap die langs zijn voorgevel van output vaart laat een onverwacht bezoek onder het Kanaal toe.

Trèbes

Het drievoud écluse, aan de toegang van zijn eerste bekken stijgt een molen die van de omgeving van 1700 wordt gedateerd.

Meren en plannen van water

Bekken van Galaube

Venwezenlijkt door Riquet voor de drinkbare watervoorziening.

Meer van Laprade

Ideaal plan van water van 90 hectaren voor de praktijk van de windsurfplank en de visvangst.

Meer van Picarel

Temidden van de zwarte berg, zult u er een dag anti-stress in een natuurlijk park van 11 hectaren kunnen doormaken rond een meer van 5000m² dat door bronwater wordt gevoed.

Meer van Jouarres aan Homps

Nautische activiteiten (zeil, plank, waterfietsen, riem, in het oog gehouden baden)Windmolen, zwarte Berg, Abdijen van Helig Papoul, Abdjen van Villelongue, Abdj van Fontfroide, Chalabre-kasteel, Kasteel van Peyrepertuse, Kasteel van Omgebogen, de weg van Capitelles, het Museum van de automaten, het Museum van Diosaures, 0² Avontuur, Veeteelt van Hindes, African Safari, de Lama's van de zwarte Berg, ondergrondse Safari, Animaparc, de Odyssée van de olijfboom, de Tuin aan de planten, het Museum van de fossielen en de Delfstoffen van Pépieux, het archeologische Museum van Villarzel-Cabardès, de Afrikaanse Voorraad van Sigean en goed van anderen nog.

Pendels vertrekken verschillende keer per dag van het dorp (800m) naar Carcassone.